Veel gestelde vragen
Neem contact op

Waaruit bestaat het ProperLeads team?

ProperLeads heeft geen vaste mensen in dienst. In plaats daarvan, wordt er gewerkt met een poule van digital marketing specialisten. Hierdoor is er meer flexibiliteit in onze dienstverlening. Wij zijn dus niet te groot voor kleinere vastgoedbedrijven die nog moeten schakelen, maar ook niet te klein voor grotere projecten.

Zijn er altijd advertenties nodig voor digital marketing?

Online adverteren is niet hetzelfde als digital marketing, maar het is wel een groot onderdeel ervan. Een ander belangrijk onderdeel is inbound marketing. Dit is gericht op het maken en verspreiden van zeer relevante content. Door dit frequent en consistent te doen stoom je potentiële leads klaar om steeds een stap verder in de aankoopcyclus te komen. Dit is een bijzonder krachtig alternatief voor betaald adverteren, maar duurt doorgaans wel wat langer. Het wordt daarom vaak gebruikt in combinatie met betaalde advertenties.

Wat als ik niet tevreden ben met de resultaten?

Stel dat je van mening bent dat de beloofde prestaties niet zijn waargemaakt. Afhankelijk van de specifieke opdracht kunnen consultancy fees (digital marketing audit of on-going support) geheel of gedeeltelijk worden terugbetaald. Om dit zo transparant mogelijk op te lossen worden op voorhand steeds duidelijke afspraken gemaakt omtrent deze verwachtingen en voorwaarden. Dit geldt ook voor eventuele mogelijkheden tot prestatie gebonden compensatie. Merk op dat de voorwaarden van diensten in samenwerking met andere freelancers kunnen verschillen. Natuurlijk worden ook voor deze diensten duidelijke afspraken gemaakt op voorhand.

Je mogelijkheden in meer detail bespreken?

Neem contact op.

Pin It on Pinterest